De professional in landbouwmachines voor akkerbouw, veehouderij, loonwerkers en groentechniek...

Klik op één van onderstaande merken voor meer informatie

McCormick

Our Technology... 

Er is maar één merk in de wereld dat de oorsprong kan claimen van de hedendaagse gemechaniseerde landbouw. Dat merk is McCormick. Een merk dat sinds 1809 de grenzen van de landbouw verlegt. Een merk dat de uitvinder is van de bindmachine, als eerste kwam met schriftelijke garantie en in 1906 de eerste trekker introduceerde. McCormick heeft door de jaren heen talloze onderscheidingen gekregen voor haar innovaties en producten. 

McCormick is een merk met historie en traditie. Een mooi en authentiek merk.  

Landtechnik Collé Agriculture Engelbertstrasse 2
52538 Isenbruch -  Selfkant

MEER INFO mccormick 

Landini

Passion For Innovation... 

 Landini is een merk met traditie. Het bedrijf werd in 1874 opgericht door Giovanni Landini. Landini had een droom die hij wilde realiseren. Hij wilde een machine bouwen die agrarische werktuigen kon trekken. 1n 1910 slaagde het bedrijf erin om de eerste motor te ontwikkelen en 15 jaar later was de eerste trekker een feit. Landini ontwikkelde zich als een toonaangevende producent die steeds opnieuw techniek en vormgeving wist te combineren.

Landini is vandaag de dag nog een van de weinige fabrikanten in de wereld die zelf volledig haar trekkers produceert. Trekkers die met passie worden gemaakt op basis van grensverleggende vormgeving en beproefde technologie. In Italië is Landini marktleider en Europees gezien neemt Landini een top 5 positie in. Landini maakt deel uit van de Argo groep. Een groep die wereldwijd actief is en waardoor het mogelijk wordt om tot een wereldmerk uit te groeien. Door de jaren heen heeft Landini nog een andere passie gehad. Een passie voor landbouw en de mensen die er hun leven van hebben gemaakt. Voor die mensen bouwt Landini trekkers. Trekkers die het best presteren in hun klasse. Trekkers voor mensen met passie voor groei.

Landtechnik Collé Agriculture Engelbertstrasse 2
52538 Isenbruch -  Selfkant

MEER INFO landini 

Zetor

Tractor is Zetor. Since 1946...

In 1946 werd de serieproductie van de Z 25 tractor succesvol gelanceerd. Na de succesvolle lancering van de serieproductie van de Z 25 tractor in 1946, heeft Zbrojovka Brno in 1952 het productieproces overgebracht naar het fabrieksterrein van het staatsbedrijf "Závody přesného strojírenství Brno-Líšeň" (de Brno Líšeň fabriek voor fijn mechanica) . Ofschoon het bedrijf een aantal veranderingen heeft ondergaan, inclusief de aanname van de nieuwe naam Zetor a.s., heeft het continu tractoren gefabriceerd tot op de dag van vandaag waarbij de tractoren steeds verder werden gemoderniseerd.

Vandaag de dag verkoopt Zetor haar tractoren in 43 landen op 5 continenten. Sinds het jaar 1946 heeft de Zetor Groep meer dan 1,1 miljard tractoren verkocht. Alle Zetor-klanten zijn goed bekend met de sterke kanten van Zetor - een lange en succesvolle geschiedenis, zeer hoge Tsjechische kwaliteit, unieke dieselmotor, lage bedrijfskosten en excellent ontwerp.

Collé Agriculture
Handelsweg 9
6114 BR SUSTEREN   

Meer info zetor