De professional in landbouwmachines voor akkerbouw, veehouderij, loonwerkers en groentechniek...

Klik op één van onderstaande merken voor meer informatie

Amazone

Het succesverhaal...                                      AMAZONEN-WERKE werd in 1883 door Heinrich Dreyer opgericht, maar reeds voor deze tijd werden er door de familie Dreyer landbouwwerktuigen gebouwd. Tot op heden zijn de AMAZONEN-WERKE in het bezit van de familie Dreyer gebleven, waar inmiddels de vierde generatie actief is.

De AMAZONE groep produceert haar machines op zeven vestigingsplaatsen met meer dan 1.450 medewerkers:                       Landbouwmachines voor grondbewerking, zaaien, kunstmeststrooien en gewasbescherming. Park en tuinmachines voor gazononderhoud en machines voor de winterdienst.

Met kwaliteitsproducten, concurrerende prijzen en uitgebreide servicedienst is AMAZONE de betrouwbare partner voor landbouwers, loonbedrijven en haar dealers

AMAZONE – een sterk innoverend merk.
Sinds de oprichting heeft de firma AMAZONE zich altijd gekenmerkt door een opmerkelijke pioniersgeest en heeft vele innovatieve machines ontwikkeld. In totaal 18 gouden en zilveren medailles op de laatste zes AGRITECHNICA tentoonstellingen vormen een duidelijk bewijs van de innovatieve kracht van de AMAZONE-groep.

meer info over amazone

Joskin

Joskin ...                                              JOSKIN bouwt het grootste programma ter wereld van voertuigen voor de verspreiding en het transport van landbouwproducten.   Zijn machines doorkruisen het platteland van heel Europa en vele streken ter wereld. Elk jaar worden bijna 40 landen regelmatig beleverd.

Het bedrijf werd in 1968 door Victor Joskin opgericht en is uitgegroeid tot een internationale groep die zijn strategische en financiële onafhankelijkheid en zijn familiebeheer bewaart. Zijn middelen concentreren op het gebied van landbouwwagens en aanverwante werktuigen.

De in de technologische ontwikkeling beproefde technieken verenigen, om aan de nieuwe behoeften van de landbouwers te voldoen. Alle strategische stappen van de productie- en serviceketen beheersen, met het oog op hun optimalisering.

Een distributienetwerk dicht bij de gebruiker ontwikkelen, voor een verhoogde reactiviteit en uitwisseling van kennis tussen de gebruiker en de ontwikkeling.

Winst voor de klanten opleveren in termen van tijd, productiviteit, rendabiliteit en voordelen.

MEER INFO over joskin

Pöttinger

Vertrouwen creëert nabij...                           Het familiebedrijf PÖTTINGER is een partner, waar op U kunt rekenen: innovatief, betrokken en betrouwbaar. En dat al meer als 140 jaar. Betrokkenheid is bij PÖTTINGER niet alleen maar een woord, maar wordt actief uitgevoerd - in alle afdelingen van het bedrijf. Uw succes in ons doel!

Wij willen het werk voor onze klanten eenvoudiger en comfortabeler maken. Deze voordelen bieden wij bij opgebouwde, gedragen en getrokken machines voor grondbewerking, oogst en hooibouw, als ook daarmee verbonden diensten.

PÖTTINGER neemt als familiebedrijf zijn verantwoording tegenover haar volgende generaties en het milieu zeer serieus: Het is onze opdracht, techniek te ontwikkelen, welke landbouw in al haar aspecten - ecologisch, economisch en sociaal - vereist.

Meer info over PÖTTINGER 

Rabe

Rabe grondbewerkingsmachines: degelijk, slijtvast...
Rabe bouwt al meer dan 125 jaar grondbewerkingsmachines met Duitse degelijkheid.
Rabe machines onderscheiden zich in slijtvastheid van de onderdelen en extreme hardheid van de gebruikte metalen. Voor een zeer lange levensduur.

Kwaliteit van Rabe
Rabe grondbewerkingsmachines zijn het toonbeeld van degelijkheid. Rabe besteedt zeer veel tijd aan materiaalbehandeling van de te gebruiken onderdelen.
Zo worden voor de messen, scharen en schijven volledig doorgeharde metalen gebruikt, eventueel met een extra harde en slijtvaste laag: slijtvaste onderdelen voor een zeer lange levensduur.

Rabe heeft een zeer lange traditie in de hele landbouwhistorie vanaf 1889. Rabe maakte de volledige mechanisering van paard tot trekker mee. Voor de eerste tractoren ontwikkelde Rabe het Maul machine-aankoppelsysteem.
Vervolgens kwamen er de hefgedragen machines. Rabe speelde een belangrijke rol in het proces van standaardisatie en normalisering van de driepunts hefsystemen. Nu biedt Rabe een zeer degelijk, breed en betaalbaar programma agrarische machines.

MEER INFO rabe

Tecnoma

Tecnoma...
Gewasbescherming is een vitaal deel van een succesvolle teelt. Wetgeving laat echter een zeer beperkt gebruik van spuitmiddelen toe. Dat betekent dat er steeds hogere eisen aan veldspuiten worden gesteld. TECNOMA voldoet, als één van de grootste fabrikanten in Europa, aan al deze eisen.

Tecnoma biedt een gamma 3-punts gedragenveldspuiten van 300 tot 1600 liter aan. Hierin een zeer grote keuze spuitbomen: van 4 tot 28 m manueel of hydraulisch , zonder of met manuele of hydraulische lift.

Het Tecnoma-gamma is volledig naar uw hand te zetten met verschillende uitvoeringen van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid!

MEER INFO tecnoma

AG Leader

Sinds 1992 produceert Ag Leader hoogwaardige en innovatieve tools voor de precisielandbouw. Ag Leader richt zich daarbij op efficiënter werken, verbetering van uw besluitvorming, beter zaaien en verzorgen, het beperken van vermoeidheid bij chauffeurs en meer. Wat begon met een mobiele opbrengstmonitor is uitgegroeid tot volledige oplossingen voor uw landbouwbedrijf, die het hele jaar door toepasbaar zijn.

De producten van Ag Leader worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en uitzonderlijke gebruiksgemak. Ze voeren waardevolle taken en functies uit die andere producten niet bieden.

Meer info AG Leader

Kramer

Kramer levert een uitgebreid programma machines (in verschillende modellen) die hun weg vinden in de landbouw, industrie, de bouwsector, aannemers, loonwerkers en ondernemers in tuin- en landschapsbeheer

MEER INFO over kramer

Celli

Celli is fabrikant van landbouwmachines die in bijna 60 jaar van een bescheiden producent is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondbewerking- en verzorgingsmachines. Celli heeft altijd synoniem gestaan voor kwaliteit, innovatie en voor een betrouwbare commerciële partner. Inmiddels bouwde Celli meer als 200.000 units, die werden geleverd in meer dan 45 exportlanden. De machines tonen hun kunnen onder de meest uiteenlopende bodemomstandigheden.

Het assortiment bestaat momenteel uit 56 verschillende types machines geschikt voor tractoren van 15 tot 450 pk. De assemblage faciliteit in Forli, Italië beslaat 50.000 vierkante meter. Celli heeft drie dochterondernemingen: twee vestigingen in het buitenland en een productie-eenheid waar de eigen versnellingsbakken worden gefabriceerd. Celli SpA telt momenteel 130 medewerkers.

MEER INFO over celli

Van Lengerich

BvL van Lengerich werd in 1860 opgericht als landbouwmachine fabriek en heeft zich de laatste 50 jaar op de voertechniek gespecialiseerd. Meer dan 35 jaar fabriceert BvL kuilvoersnijders en kan daarnaast een van de variant rijkste voermengwagenprogramma’s

Meer dan 1000 variantenvan Europa presenteren.

Meer dan 145 jaar Bernard van Lengerich Gmbh & Co bewijzen dat traditie en innovaties perfect samengaan. De firma BvL van Lengerich werd in 1860 opgericht als landbouwmachinefabriek en heeft zich de laatste 50 jaar op de voertechniek gespecialiceerd. De laatste 30 jaar concentreert BvL zich op het ontwikkelen en vervaardigen van verticale voermengwagens en kan men vandaag
de dag een van de meest variant rijkste voermengwagenprogramma’s van Europa presenteren.

Meer info over bvl

Monosem

Monosem is een onafhankelijk familiebedrijf, over de hele wereld erkend voor de kwaliteit van haar producten. Het bedrijf staat onder leiding van Caroline en Dominique Bergère. Monosem is de marktleider met ongeveer 50% in de Franse precisie zaadmarkt. Monosem blijft zich ontwikkelen met meer dan 65% van zijn uitvoer naar 80 landen.

MEER INFO over monosem

Sigma 4

Sigma is een merk dat perfect past in ons leveringsprogramma. Het zijn voorladers die geproduceerd worden in een van de meest moderne fabrieken in Europa. Voorladers die ontworpen zijn voor het snel wisselen van werktuigen.

De voorlader wordt standaard geleverd met het originele, zwaar uitgevoerde Sigma aankoppelsysteem voor werktuigen. Alle modellen maken door hun constructie van dezelfde laad arm en lift systeem gebruik. De gebruiker kan die door onbeperkt de modellen wisselen zonder de lader te verwisselen. Innovatief is de enkel gelaste structuur van de lade arm aan de onderzijde. Alle modellen kunnen naar wens uitgevoerd worden zodat er extra functies gebruikt kunnen worden.

MEER INFO over sigma 4

Zuidberg

Innovatieve fronthefsystemen...
Door het complete leveringsprogramma kunnen wij voor vrijwel ieder tractormodel een
fronthef en aftakas leveren.

Wereldwijd marktleider in fronthefsystemen
Sinds 1982 heeft Zuidberg wereldwijd meer dan 250.000 fronthefsystemen geleverd aan trekkerfabrikanten, importeurs en dealers.

Fronthef- en PTO systeem als één geheel

Door de zeer korte aanbouwwijze en compacte vormgeving sluit de fronthef en frontaftakas naadloos aan bij de voorkant van de tractor.

Meer info over zuidberg

Holaras

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties

MEER INFO over holaras

Tuchel

Machines en aanbouwapparatuur van TUCHEL zorgen steeds voor nieuwe innovaties op het gebied van landbouw en bouwmachines. In ons moderne productiecentrum te Salzbergen (Rheine) maken hooggekwalificeerde medewerkers per jaar meer dan 3000 machines van aanbouw-veegmachines tot sneeuwruimers en van handbestuurde machines tot “TRACS” en speciale
apparatuur met eigen aandrijving. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige kwaliteit van onze materialen, zoals met onze hydromotoren dit zijn SauerDanfoss motoren. Dat maakt ons tot een sterke partner.

MEER INFO over tuchel

Storti

Storti’s filosofie is om een consultant te worden voor melkveehouders over de hele wereld. Om dit doel te bereiken kunnen zij een groot assortiment van voermengwagens aanbieden. Getrokken en zelfrijdend, horizontaal en verticaal en continue op zoek naar innovatie. Storti is een voorloper in de productie van voermengwagens met TMR techniek sinds 1956 toen de eigenaar en oprichter de heer Ottorino Storti oprichtte.

Het bedrijf, altijd gekenmerkt door innovatie investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van haar omzet in wetenschappelijk onderzoek. Storti positioneert zichzelf op de markt met een solide en dynamische structuur, die haar klanten een gepersonaliseerde technologische oplossing biedt.

Nederland is hierbij een van de belangrijkste en ontwikkelde zoötechnische markten in de wereld waarop Storti in belangrijke mate haar activiteiten op focust. Het gebruik van haar machines door de melkveehouder en ook door de Nederlandse loonwerker is een belangrijke dagelijkse test van de kwaliteit en tegelijkertijd een inspirerende bron van innovaties en nieuwe oplossingen om hogere prestaties te garanderen. Enkele van de belangrijkste technische verbeteringen op zelfrijdende voermengwagens zijn op speciaal verzoek van Nederlandse loonwerkerkers gerealiseerd. Zij hebben Storti gemotiveerd om voortdurend op zoek te gaan naar verbetering in efficiëntie, kwaliteit en van prestaties.

Meer info over storti

Evers

De felrode landbouwmachines van Evers Agro bieden al een halve eeuw oplossingen voor de grondbewerking. De robuuste machines van Evers worden ontwikkelt in nauwe samenwerking met de agrariër en loonwerker. Allemaal mensen met kennis van zaken. De landbouwmachines van Evers doen hun werk grondig en hebben een oplossing voor alle omstandigheden. Voor een impressie van onze landbouwmachines klik hieronder op de productgroep.

MEER INFO over evers

Zocon

ZOCON producten, zijn producten welke compleet in Nederland worden gefabriceerd. 

Ontdek de unieke serie landbouwmachines van Zocon.

Duurzame machines met een uitstekende functionaliteit.

MEER INFO over zocon

Wifo

Het programma van WIFO-Anema BV bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor agrarische en industriële toepassingen, te denken aan voorzetapparatuur, balenklemmen, cultivatoren, schuiven en nog diverse andere producten. Sinds 2012 zijn daar ook aardappel pootmachines bijgekomen.

Meer info over wifo

Nilfisk

Nilfisk een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en diensten.

Het bedrijf werd opgericht met de visie om wereldwijd producten van de hoogst mogelijk kwaliteit te maken en te verkopen en al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk zich aangepast aan de veranderende behoeften van markten en klanten met innovatieve producten en oplossingen.

Met een wereldwijde verkooporganisatie en verkoopkanalen die zich hebben bewezen, hebben wij sterke en waardevolle relaties en partnerschappen met klanten over de hele wereld opgebouwd en wij streven ernaar een koploper te zijn in de technologische vooruitgang om gericht in te kunnen spelen op toekomstige behoeften van de klant. Nilfisk biedt tegenwoordig een uitgebreid scala aan premium schoonmaakproducten en een vertrouwd aftermarket aanbod voor de professionele markt.

Onze hoofdproductlijnen zijn de vloerreinigingsmachines, stofzuigers en hogedrukreinigers en een breed scala aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld. Het hoofdkantoor van de Nilfisk Group is gevestigd in Denemarken en wij hebben verkoopmaatschappijen in meer dan 40 landen.
In samenwerking met een sterk netwerk van distributeurs kan Nilfisk haar producten in meer dan 100 landen op de markt brengen en verkopen.
Onze productiefaciliteiten bevinden zich in Azië, Europa en Amerika.

MEER INFO over nilfisk