McCormick X2

Vernieuwing en innovatie past in de traditie van het merk dat als grondlegger gezien kan worden van de hedendaagse gemechaniseerde landbouw. Met de X2 bouwt McCormick verder op deze traditie. De X2 is een unieke trekker voor het ultracompacte segment. Deze trekker is speciaal ontwikkeld voor een breed scala aan werkzaamheden. De X2 dankt het succes aan de compacte afmetingen en uitgebreide specificaties in combinatie met een passend vermogen.

Schone moderne motoren
McCormick heeft bij de GM gekozen voor de nieuwe generatie Yanmar TNV 3- en 4-cilinder motoren. U heeft de keuze uit motoren met een oplopend vermogen van 35 tot 55 pk. Het zijn motoren die veel te bieden hebben. U kunt rekenen op hoge prestaties, een verbeterde brandstofefficiëntie, lage ruis, hoog koppel back-up en minder uitstoot. De 4-cilinder turbomotor met 16 kleppen levert uitzonderlijke prestaties.

Betrouwbare transmissie
De McCormick X2 beschikt standaard over een 12/12 transmissie met een gesynchroniseerde omkeerschakeling. Dankzij een optionele kruipbak (16/16) zijn snelheden van 220 m/h tot 35 km/h mogelijk. bedieningsknoppen bevinden zich onder handbereik en zijn logisch geplaatst waardoor u lekker kunt werken. Met een als optie verkrijgbare kruipbak vergroot u de mogelijkheden van deze ultracompacte trekker.

Folder & technische gegevens Mcormick X2

Landini Serie 2

Landini combineert moderne vormgeving aan betrouwbare eigenschappen. Hierdoor weet u zich verzekerd van duurzame trekkers met een tijdloze uitstraling. Een mooi voorbeeld is de Landini 2 serie. Een unieke trekker die een lange levensduur combineert met gemak en comfort. Het is een veelzijdige trekker die uitermate geschikt is voor bedrijven die veel werken binnen de bebouwde kom. U moet dan denken aan gemeenten en groenvoorzieningbedrijven.

Stille kracht

Met de toepassing van een direct ingespoten Yanmar dieselmotor beschikt de Landini 2 Serie over een zuinige, geluidsarme krachtbron met vermogens van 44 tot 55 pk. De Landini 2 serie beschikt standaard over een 12/12 transmissie met een gesynchroniseerde omkeerschakeling. Dankzij een optionele kruipbak (16/16) zijn snelheden van 20 m/h tot 35 km/h mogelijk.

Doordacht ontwerp

Het bijzondere en kenmerkende design van Landini zorgt dat u met de 2 serie het maximale zicht rondom heeft. Technici zijn er bovendien in geslaagd om ondanks het indrukwekkende motorvermogen te zorgen voor een smalle bouw. Dat maakt de Mistral niet alleen wendbaar, maar ook geschikt voor het fijne, het grove en zwaardere werk.

Folder & technische gegevens Landini 2 Serie

Branson 00-SERIE

De Branson 00-serie tractoren hebben een ruime bodemvrijheid tot 30 centimeter. De robuuste vooras heeft een hoge stuuruitslag, waardoor eenvoudig gemanoeuvreerd kan worden. De 3-cilinder dieselmotor voldoet aan de geldende emissie-eisen en geeft onder alle omstandigheden het gewenst vermogen. De Branson 00-serie blinkt uit in zijn kleine draaicirkel. Standaard word de 00-serie geleverd met tractorprofielbanden, een hydrauliekpomp met een opbrengst van 29 liter per minuut, een middenaftakas met een toerental van 2500 omwentelingen per minuut en een achteraftakas met een toerental van 540/960 omwentelingen per minuut.

Het overzichtelijke dashboard is voorzien van de diverse controlefuncties zoals oliedruk, temperatuursensor, verlichting, koudstart, etc. De motorkap is eenvoudig te openen, zodat handelingen als olie peilen gemakkelijk zijn uit te voeren

De diverse functies kunnen eenvoudig vanaf de bestuurderspositie bediend worden. De hendels zijn ergonomische om de zitpositie van de bestuurder geplaatst. De veiligheidsbeugel is in standen neerklapbaar, zodat ook lage plaatsen bereikbaar zijn met de Branson 00-serie tractoren.
Kortom de Branson 00-serie tractoren zijn de ideale compact tractoren op uw erf!

Modellen in de 00-serie:
• Branson 2200 – 21 pk – mechanische transmissie
• Branson 2500h – 24 pk – hydrostatische transmissie
• Branson 2900 – 28 pk – mechanische transmissie
• Branson 2900h – 28 pk – hydrostatische transmissie
• Branson 3100 – 31 pk – mechanische transmissie
• Branson 3100h – 31 pk – hydrostatische transmissie